Final de curs i festa de celebració dels 25 anys

 

La colla Ganàpies del Vendrell fa 25 anys i ho hem celebrat amb una festa al restaurant Casa Paco dels Monjos. Ha estat un dinar ple de sorpreses i emocions. Hem recordat els nostres inicis i hem pogut veure les fotografies i els escrits dels primers anys. Tothom que ha volgut ha portat els seus àlbums i els hem compartit. Això ens ha fet passar molt bé l’estona i comprovar que ens fem grans, però l’ànim i les ganes de continuar caminant i gaudint de la muntanya no van de baixa.
El dinar ha estat molt bo i ben presentat com podreu comprovar a les fotos del nostre Facebook.
Per postres hem menjat un riquíssim pastís d’aniversari. Els encarregats de tallar-lo hem estat l’Eusebi, la Teresa i jo que hi som des del començament. Ens han deixat una bonica espasa que pesava força, però som valents i ens n’hem sortit!
La Junta ens ha preparat diversos obsequis commemoratius: un llibret amb la nostra història, una cantimplora isotèrmica amb el logo (per portar a la motxilla quan anem d’excursió) i un passafulard amb la inicial de cadascú feta per l’amic Jaume Clavetaire, amb fusta d’olivera de Cal Mata.
Un dia rodó! Moltes gràcies a tots per la vostra confiança i per seguir al nostre costat!!. Al setembre hi tornarem!!

Deixa un comentari

Ganàpies!