Fi de curs. Visita i dinar

Acabem el curs amb una visita a la col.lecció de carruatges antics que té el senyor Ramon Ventosa a la Bisbal. Es una persona molt afeccionada a aquest tipus de vehicles i en té força quantitat, tots molt bonics i ben conservats. Volem aprofitar per agrair-li la seva amabilitat i bona disposició per acollir-nos i disposar-ho tot perquè ens hi sentíssim ben còmodes. Fins i tot, ens va preparar unes taules i cadires per poder fer el vermut tranquil.lament. A l’estiu ja no podem fer sortides perquè fa massa calor i ja no estem per aquests esforços….

I per acabar com Déu mana, un bon dinar a la vora del mar. En aquest cas va ser el restaurant Club Nàutic de Calafell. Va ser una molt bona tria Hi vam menjar molt bé, no vam tenir calor i vam gaudir de bones vistes del mar i dels molts vaixells que hi havia perquè el dia coincidia amb la Festa del Mar de Calafell.

I fins al setembre!! que passeu un bon estiu!!

Deixa un comentari

Ganàpies!