Llac de Banyoles i estrets de les Estunes

Una bona colla de ganàpies (avui hem estat 47!), hem fet una bonica sortida en autobús a la comarca del Pla de l’Estany, a Banyoles. Hem fet un tomb per l’Estany d’uns 10 km molt planers. És una ruta senzilla i molt ben senyalitzada. Hem gaudit dels indrets més emblemàtics: les pesqueres, els desmais, l’Estanyol i la Font del Vilar, l’església de Santa Maria de Porqueres, les Estunes (unes esquerdes i avencs a les roques ben curiosos), la font i balneari de la Puda (avui abandonat) i finalment el parc de la Draga, on hem dinat. Després de dinar hem continuat fins al punt d’inici i, amb l’autocar, hem pujat al mirador des d’on es pot veure bona part del llac. El temps ha estat magnífic i ens ha ajudat a fer la sortida encara més agradable.

Zona de les Estunes:

Santa Maria de Porqueres, s XIII

Voltants del llac

I la nostra ruta a Wikiloc: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/estany-de-banyoles-estanyol-de-montalt-y-esglesia-de-santa-maria-de-porqueres-desde-banyoles-154860151


Deixa un comentari

Ganàpies!