Pedrera de l’Escarnosa, cova Foradada i Montpeó, Calafell

                                                           

Ens hem retrobat una colla de dinou ganàpies per fer la primera sortida de l’any. Malgrat que la pandèmia ens ho està posant difícil, seguim amb els bons hàbits. Hem deixat els cotxes a la urbanització Calafell Parc i hem anat pujant entre boscúria tot rodejant Mas Romeu. En arribar a la carena (172 m. dalçada), hem esmorzat i hem pogut recrear la vista amb un bon paisatge de la co

sta de Calafell i del Vendrell. Continuem la ruta fins arribar a la pedrera dEscarnosa dorigen medieval amb parets de fins a deu metres d’alçada i ara convertit en una agradable zona de pícnic. Des daquí fem un costeruts tram danar i tornar per arribar a  la Cova Foradada (on hi van conviure Neardentals i Homo Sàpiens) i on s’han trobat restes d’animals com lleons i hipopòtams. Se’ns fa estrany pensar que en temps passats poguessin viure per les nostres terres!

Ja de nou a la pedrera ens resta t

ancar el cercle per un nou camí,molt fàcil i planer, fins les restes medievals de les cases de Montpaó, molt a prop don hem deixat els cotxes. Hem fet uns 11 km i… cap a casa a dinar!

2 Replies to “Pedrera de l’Escarnosa, cova Foradada i Montpeó, Calafell”

  1. Llegint el teu escrit tan descriptiu, jo em pregunto:
    He anat a aquest lloc tan preciós?
    De seguit em contesto jo mateixa, mirant aquestes fotos que s’arxivaran als records. Uauu!!! Jo hi era a aquest lloc.
    Gràcies, Carme i gràcies, organitzadors.

  2. Moltes gràcies Consol! Penso que no n’he fet un gra massa, no?

Deixa un comentari

Ganàpies!