Camí de ronda de Salou

La calor prevista no ens ha espantat gens i una bona colla de ganàpies hem anat a fer el camí de ronda de Salou en direcció al Far, al cap de Salou, que ens havien preparat les nostres companyes M.Angela i Marta. Avui hem sigut 30!!. El recorregut és d’uns 4 km. d’anada i 4 km. de tornada consta de dos trams. La primera meitat del camí està totalment habilitat. És una gran obra que facilita l’anada d’una cala a l’altra i ens permet descobrir racons espectaculars. L’altra meitat és de camins naturals. Hi ha força escales de pujada i de baixada, la majoria en bones condicions. 

Durant el camí es veuen àmplies vistes de la costa sud tarragonina i de les muntanyes del Litoral  Comencem a la font Lluminosa del Passeig Jaume I de Salou (platja de Llevant), continuem per  La platja dels Capellans, cala Llenguadets, l’Altar, Platja Llarga (on hem esmorzar en un xiringuito a l’ombra dels pins), les Roques Punxoses, els Replanells, el Codolar, la Punta Roja, cala Penya Tallada, la Punta Prima, cala Font, cala Pinatell, cala Vinya, cala Punta del Cavall i acabem a la Punta Grossa del Cavall. Falta menys d’un quilòmetre per arribar al far, però pensem que ja n’hi ha prou perquè anar i tornar se’ns faria massa llarg. Tot i així, uns quants valents s’hi han arribat i han tingut el goig de fer-ho sencer. Un gran aplaudiment!!. Retornem i dinem al mateix lloc on hem esmorzat amb la satisfacció de gaudir de la fresqueta i d’un banyet a la molt atractiva aigua del mar. Val a dir que avui semblava talment un dia d’estiu i les platges estaven ben plenes. Ha fet calor, però ho hem aguantat bé. Moltes gràcies a les organitzadores i a tots i totes les que hi heu participat.

 

 

One Reply to “Camí de ronda de Salou”

  1. Feia temps que no fèiem un camí de ronda i n’hi havia ganes.
    Si que feia calor però a la vora del mar sempre refresca i també hem anat trobant ombretes, sobretot els espectaculars pins de la Platja Llarga.
    Una bonica sortida de blau i verd. Gràcies a les organitzadores per trobar un lloc tan bonic.

Deixa un comentari

Ganàpies!