Mare de Déu de la Roca, Mont-roig del Camp

Avui hem anat a Mont-Roig del Camp, on hem fet una ruta circular d’uns 9 km i 174 m. de desnivell. Només hem estat 12 caminadors. La resta es deuen haver espantat per la calor, però ha estat suportable.

Hem deixat els cotxes a l’aparcament de les Eres i, travessant el nucli antic del poble, ens hem dirigit cap els antics rentadors on hem esmorzat a l’ombra d’arbres frondosos i centenaris.

Després hem remuntat pel barranc de l’Horta fent una mena de barranquisme en sec i gaudint del seu magnífic entorn. Aviat  hem trobat el camí que ens puja a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. És un camí dret de pedra vermella i que passa entre mig de xiprers i noves plantacions d’oliveres. Hem gaudit d’un temps lliure que cadascú ha aprofitat com ha volgut. Alguns han anat fins la cova Foradada, uns altres han fet una cerveseta per recuperar forces,…i tots hem admirat un paisatge molt extens del Camp de Tarragona des del cap de Salou fins a Vandellós.

De baixada passem per l’Àrea de lleure de l’Hort de l’Ermita i, seguint un petit bosquet, sortim a la carretera fins a trobar el Camí Vell de Colldejou o del Peiró que ens portarà fins l’Àrea de Lleure del Peiró on hem dinat i reposat en una bona ombra. Havent dinat retornem al poble, fem un passeig i un cafetó i cap a casa.
Ha estat una sortida molt bonica!! Moltes gràcies als preparadors!!

 

Deixa un comentari

Ganàpies!