El Montmell i la Vall de Sant Marc

El dia 21 d’abril hem decidit fer un tomb pel cim de la nostra comarca, el Montmell. Ha estat un dia fresquet i una colla de 25 ganàpies arribem a l’àrea recreativa de la Joncosa del Montmell, on deixem els cotxes i esmorzem. A continuació agafem un caminet planer que voreja el Montmell, per la part obaga, i que ens porta fins a la Vall de Sant Marc.

Pugem fins a l’ermita del mateix nom i fem una parada per veure-la i gaudir de l’entorn. Tornem a la vall per un altre indret, entre vinyes, passant per la masia de Sant Marc, on hi ha la nova ermita, una masia gran antiga i unes altres vivendes més petites.

Acabem de tancar el cercle fins a arribar de nou a l’àrea recreativa, on dinem.

Són entre 8 i 9 km entre la vegetació pròpia de la nostra comarca, dels quals 1,5 km són de pujada i la resta planers o en baixada.

Per acabar d’aprofitar el dia, baixem a La Bisbal i ens hi aturem a prendre un cafè i visitar els murals artístics pintats en algunes cases.

Aquí podeu trobar la localització i la situació de les pintures GraffTech by Suite of Art La Bisbal del Penedès: https://goo.gl/maps/f92VcvE22qQbB8s37

I aquí la nostra ruta a Wikiloc: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/coll-de-cal-magi-vidal-ermita-de-sant-marc-y-esglesia-nova-de-sant-miquel-desde-juncosa-168091127?utm_medium=app&utm_campaign=share&utm_source=12216285

Deixa un comentari

Ganàpies!