SANTUARI DE LA SALUT, ROQUES ENCANTADES I COLL DE CONDREU (La Garrotxa)

El diumenge dia 26 de maig vam fer una sortida coordinada pel nostre amic Toni Inglada i l’ajuda de la nostra experta Teresa Urpí. Ells ja coneixien aquests indrets i van considerar que seria molt adequada per fer-la amb la nostra colla. Va ser una excursió amb vàries opcions de manera que tothom hi va poder trobar el seu lloc. Va ser una sortida en bus i amb una gran quantitat de participants, 50 ganàpies!!. Visca!! Primer de tot vam parar a esmorzar a la braseria Can Carreter, a Cantonigros, carretera de Vic a Olot, on vam ser molt ben acollits.


La majoria de caminadors van fer fer la ruta sencera d’uns 8-9 km sense dificultats. El bus ens va deixar al Pont del Papalló, i vam agafar el camí de Coma-Serra, envoltats d’avets i prats de pastura. Arribats al Prat de Roca-Roja vam tenir magnífiques vistes del Puigsacalm i d’Aiats. Després de travessar un bosc de bedolls vam arribar al Santuari de la Salut, al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols, on vam dinar tots junts.

Després de dinar vam seguir la ruta i vam trobar la fageda dels Plans d’Armadans i  les Roques Encantades, un conjunt de grans pedres amuntegades de formes capritxoses entre molses i falgueres. Vam continuar per la fageda i passant pel Mas d’Armadans, vam arribar al Coll de Condreu on s’acaba la ruta i ens esperava l’autocar.

Pels que no feien l’excursió, hi va haver l’opció de quedar-se al Santuari de la Salut, on es va poder passejar i gaudir de les panoràmiques de la Vall d’en Bas. Després de dinar tots junts, el bus els va portar fins al Santuari de la Mare de Déu del Far, un magnífic mirador de Susqueda, el Collsacabra, la vall del riu Brugent, Amer i fins i tot la silueta de Montserrat i el Pirineu. Quan van estar ben amarats de tanta bellesa, l’autocar els va dur fins al Coll de Condreu on ens vam trobar tots junts per tornar a casa.

Moltíssimes gràcies al Toni, la Teresa i a tots els participants!! Som una gran colla!!

Deixa un comentari

Ganàpies!